BUKVY

Godmorgon måndag! Äntligen är jag ledig. Har varit så roligt att jobba men nu känns det skönt att kunna ta någon vecka ledigt. På schemat idag står inhandling av julklappar med min främsta shopping-galna väninna Angelica följt av middag med någon annan.

På tal om Angelica så gästspelar hon just nu i denna fantastiska butik som för tillfället ligger i NK Passagen. Bukvy, som har kommit med en helt ny typ av väska som kan förändra din dag på så många sätt. Från en praktisk datorväska kan du med hjälp av dragkedjor och inbyggda magneter bygga om väskan till den perfekta kvälls-clutchen. Den går att förvandla till hela fem olika väskor! Här ser ni vilka. Hur fantastiskt är inte det? På invigningen så fick jag syn på den perfekta kedjan till mina små LV väskor. Som jag letat.. Nu ska jag lämna sängen för garderoben och förbereda för fotografering! Ha en bra dag, kram.

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *