IT’S FRIDAY

Numera så är det egentligen ingen skillnad på dagar för mig. Fredag är detsamma som måndag då jag ändå jobbar på helgerna. Däremot så är det lättare att träffa kompisar på helgerna då dem är lediga! Imorgon ska jag ha ”plock-kväll” hos mig. Har köpt en ny Cava som lanserades på systemet igår som jag tror är riktigt bra. Om den är det tipsar jag er sen! 

Som vanligt längtar jag efter måndag. Jag och Emma har bytt bort Riche mot Strandvägen 1 som lite omväxling (får se hur länge vi klarar oss). Som tur är bjöd vi med servitören som jobbar på Riche så vi klarar oss nog. (Det är faktiskt sant, så himla roligt!). Vi tänkte att vi måste få med oss lite känsla därifrån om vi ska byta restaurang. 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *