MÅNDAG PÅ RICHE

Godmorgon måndag! Vad behövs inte en morgon som den här om inte lite inspiration i kollage-form? Jag vill så gärna åka till Paris men finner ingen tid till det. I April planerar jag, Angelica, Vendela och Vanessa en resa till Barcelona. Hoppas verkligen att det blir av, skulle vara så roligt! Vi ska ses hos mig imorgon och laga middag så förmodligen kommer vi att planera en del då.

Idag väntar jobb på Steninge följt av middag med Emma, förmodligen på Riche. Vi har bestämt oss för att äta ute varje måndag för att starta veckan på bästa sätt. Vi kom överrens om det för två veckor sedan då vi satt just på Riche. Vi bestämde då att vi ska kalla det ”Måndag på Riche”. Däremot har vi tänkt att variera oss lite när det kommer till restaurang. Fantastisk idé ellerhur?

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *