SWEDISH STOCKINGS

Okej, det här inlägget tillägnans världens snyggaste strumpbyxor. De kommer från Swedish Stocknings och jag älskar dem! Jag har tre par olika och här är de första jag tänkte visa er. Dem heter Olivia Dots och livar upp vilken vardags-outfit direkt. Såhär såg jag ut igår! Älskar verkligen min kappa från Zara. Självklart är pälskragen fusk.Tillbaka till strumpbyxorna som andas kvalité hela vägen. Linn Frisinger och Nadja Forsbergs är founders av företaget, så grymma tjejer! De har valt att arbeta med hållbarhet och använder sig därför av återvunnen nylon. En fantastisk idé enligt mig och många andra! 

swedishstockings.se

Just nu är jag hemma hos mamma och pappa. Imorgon ska vi ha den årliga glöggfesten. Ska då inviga min klänning från Tiger of Sweden som jag köpte för länge sedan. Har inte fått användning av den då den är så glamourös. Ska då styla den med mina Andrea SmokingDet kommer bli riktigt festligt och snyggt. 

I samarbete med Swedish Stocknings. 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *