DEVOTE EVENT

Jag och Angelica med världens bästa Vendela och Vanessa

Godmorgon! Efter en fika på Gretas (Haymarket) med Johanna mötte jag upp Angelica utanför Urban Ride vid Odenplan. Där möttes vi av Elin och Margaux som hade anordnat ett riktigt roligt event. Vi fick testa en ny träningsform från New York, som var riktigt roligt. (Tack Urban Ride!) Därefter gick vi till Modern Women Media’s kontor. Vi hade en snabb fotografering med Lisa och åt sedan lunch samt lyssnade på vad som här näst ska hända på företaget. Så himla roligt! Elin höll också en liten kurs i hur man på bästa sätt använder sig av Youtube. 

Såhär ser det självklart ut när det är dags för blogg-lunch. 

Tack så mycket Foodora för den goda maten! Det var verkligen så gott. Som sushi i en skål: Poké Bowl. Vill även tacka Bangerhead för en fin goodiebag! 

Alla bilder är tagna av Lisa Höök.

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *