OKT-NOV

Ni undrar säkert vart jag tagit vägen. (Just nu hittar ni mig i sängen med täcke och filtar, samt datorn på magen). Från ständig uppdatering till ett inlägg var tredje dag. Jag har jobbat sju dagar i veckan och försökt att hålla bloggen vid liv. Senaste dagarna har jag somnat klockan nio på kvällarna och i lördags vaknade jag upp med feber och förkylning. Trots det gick jag till jobbet både lördagen och söndagen men kände att det blev värre. Mamma har köpt en mirakelhonung som kanske räddar mig. 

Bläddrade igenom mina bilder och insåg hur mycket roligt jag haft den senaste månaden. Vi börjar med den här simpla frukosten hemma. Trots att frukost ute är fantastiskt så slår det faktiskt inte en frukost hemma i soffan. Det här var dagen efter vårt event och Rebecca sov hos mig. Vi hade bestämt oss för en promenad till Saturnus men kom tillslut överens om att en frukost framför tv:n var betydligt bättre.  

Jag och Angelica hade en riktig foto- och njut-dag. På förmiddagen köpte jag ett nytt objektiv som jag är så himla nöjd med! Sedan ”firade” vi två mindre roliga saker som vi ändå tänkte inte skulle drabba oss. Självklart istället dem som tagit besluten att tacka nej till oss. Vi båda skrattade och fotade oss igenom maten på Broms och träffade två nya möjligheter bordet bredvid oss. 

Vi förfrös fingrarna efter att vi tagit massvis med bilder i kylan och hämtade latte på Mocco. För ett litet tag sedan låg det gula löv på marken istället för snö, det saknar jag. 

För ett litet tag sedan låg det gula löv på marken istället för snö, det saknar jag. 

Jag har varit i Barcelona. Vi har en liten lägenhet där som äntligen är färdig! Nästa år kommer jag att åka dit hur mycket som helst. Jag hade planerat att köpa ett skärp (planerar alltid köp när jag åker utomlands) men det var slut i min storlek. Tröst-shoppade då en kjol på Sandro och ett par stövletter. Innan flyget gick hem till Sverige planerade jag såklart att fota med mina nya saker och via er. Så fort jag gick av planet i Sverige insåg jag att det nog får vänta till våren då jag möttes av snöstorm.. 

Sedan väntade en dag med förberedelser, Lars Wallin och vårt eget event. Efter att ha landat på natten så hann jag bara hem och sova innan jag tog den redan förberedda väskan som väntade i hallen och slängde in i bilen för att åka till Stockholm. Jag och Angelica gick på premiär-öppningen av Lars Wallin’s fantastiska utställning på Artipelag och skyndade sedan hem för att förbereda för vårt eget event. Puh. Den dagen var helt otrolig. Levde på en löksoppa och en efterrätt som vi fick hos Lars Wallin. När något ska ordnas så kan jag inte pausa och äta, det går inte. När eventet var slut andades jag ut och vi begav oss till Burger & Lobster för lobster-rolls. 

Såhär såg det ut på vårt event, i samarbete med hvisk. Nu ska jag kurera mig med té och ingefära. Kram <3

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *