En av mina favoritbutiker är Santa Eulalia. En butik med en stark karaktär som sitter i väggarna. Olika miljöer beroende på produkter och en fantastisk Champagnebar i sann modeanda. En butik med Allt med stort A. Sist jag var där blev jag däremot besviken på personalen. Jag frågade om det var okej att ta några bilder vilket det självklart var. Dock var det en annan expedit som tydligen inte tyckte det och bad mig att sluta.. Förklarade att jag självklart frågat först och att hans kollega sagt att det går jättebra. Han frågade vem och ville att jag skulle följa med och tala med henne om det? Helt ärligt! Hon sa då till honom att det visst var okej och han bad om ursäkt. Otroligt oprofessionellt! Jag tog min kamera och gick direkt. Just den dagen hade jag inte de finaste kläderna på mig och väskan hade min syster lånat. Just därför fick jag detta bemötande (tror jag). 

Vad tycker ni om det? Ska man bli bemött efter klädval…? 

Trots personalen så är butiken som sagt väldigt vacker. 

Färgkombinationerna! Underbara. 

Deras fantastiska Champagnebar.

Drömsoffa!

Så mycket vackert att vila ögonen på. 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *