EVENT HOS CHOKLADKOMPANIET

Vilka dagar jag haft! Har inte gjort mer än att jobba då mitt arbestschema kort och gott är sju dagar i veckan. Igår kunde jag åka lite tidigare för att möta upp Estelle och Angelica för ett event hos inga mindre än Choklad Kompaniet. 

Vi fick mingla runt, smaka choklad från deras sortiment och även göra våra egna chokladkakor! Jättehärligt och ett av de godaste eventen jag varit på. Milana (norrskenet på Instagram) var på plats och hade tillsammans med Choklad Kompaniet anordnat allt jättefint. 

Angelica fångade ögonblicket när jag gjorde min egen chokladkaka! Cocos, rispuffar och kaffebönor alá Gisela. 

Efter eventet var vi konstigt nog hungriga och bestämde oss för att äta på Ljunggren. Det var verkligen så gott! Ni som tycker om sushi måste gå dit. 

Ljunggren Götgatan 36

Efter en stund där åker vi hem till mig där jag har min bil parkerad och efter bara fem minuter händer det som inte fick hända! Jag körde på en refug i stan och fick världens punktering… Det var så hemskt, trodde aldrig att jag skulle komma hem! Som tur var så ringde jag Mathias som också var påväg hem och han räddade mig! Han ordnade ett nytt däck, domkraft och jag fick ta hans bil hem. Hur snällt?!.. 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *