LET’S TALK ABOUT JEANS

Jeans, gärna flera par är något jag måste leta efter till våren. Jag äger nästan bara bootcut jeans och känner att jag behöver lite nytt i jeansväg. Gärna alla som ni ser i detta inlägg. Har ni förresten tänkt på hur enkelt det är att göra ett par tråkiga jeans till något häftigt och personligt? Att till exempel limma på stenar, brodera, klistra, klippa och så vidare. Busenkelt! Det är något jag definitivt kommer att göra nu till våren. Älskar mina blommiga från Zara som ni kan se nedan.

Kostymbyxor är också något jag tänkt snöa in på. Däremot är jag trött på de gamla vanliga klassiska. Jag ska göra allt för att hitta ett par med snygga med revär. Efter snön känner jag verkligen en stor saknad av längre, ljusare dagar och kanske något tunnare kläder. Därför är det inte helt ovanligt att jag bläddrar i evigheter på pinterest, denna gång efter just jeans och byxor. 

Hur ser eran jeansgarderob ut och har ni tips på vart man hittar de perfekta jeansen?

Bilder från Pinterest. 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *