WHERE TO GO

Wienercaféet är verkligen ett av mina favoritställen i Stockholm. Innan hette det Wienerkonditoriet och såg betydligt annorlunda ut. Det var ett av mina favoritställen då också. Jag kommer ihåg min besvikelse när jag såg att de skulle göra om hela caféet. Jag trodde inte att det skulle bli så fantastiskt som det faktiskt blev! Jag gick förbi utanför för ungefär tre år sedan. Första gången man också kunde se in genom de stora fönstren. Känslan var wow. Mitt café har fått ett riktigt ansiktslyft! Det var så fint så jag vågade inte ens gå in.. På riktigt. Istället gick jag till Waynes Coffee. 

Wienercaféet Biblioteksgatan 6

Nu däremot, vågar jag som tur är gå in! Jag vet inte hur många gånger jag varit där. Personalen, bakverken, atmosfären, maten, allt! Allt är så fantastiskt. Ni som inte varit där måste gå dit! Per Bäckström står bakom de vackra bakverken. Jag lovar att dem är minst lika goda som de ser ut! 

Egg´s Benedict Royal, min senaste lunch där. 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *