YES PLEASE!

Vänster Gucci
Höger
Fendi

Om någon vänlig själ sa att jag fick välja ett antal olika väskor att ta med mig hem så är det nog dessa väskor som jag skulle peka ut. Varje månad har jag liksom ett litet konto i mitt huvud där jag placerar litegrann till kommande väskköp. Det gör mig motiverad att spara ännu mer! Man brukar tala om att det finns två typer av kvinnor, hon som är galen i skor, och hon som dör för väskor. Jag måste säga att min svaghet för väskor är enorm. Jag kan inte slita mig från att bara stå och titta på mina när jag städat och plockat upp fint i garderoben. 

Här är då åtta väskor som direkt skulle få flytta in i min garderob! 

Väskor från Louis Vuitton

 Mina absoluta favoriter! Behövs något mer sägas?

Vänster Prada
Höger
Valentino

Hur fin är inte den här lilla Prada väskan?! Tycker den är så söt men häftig på samma gång. Valentino väskan är jag också förälskad i, skulle däremot vilja ha den i en beige eller puderrosa färg, lagom till nästa vår! 

Vänster Chloé 
Höger
Valentino

Chloé väskan skulle passa utmärkt till alla mina bootcutjeans. Det är nog min vanligaste outfit, därför BEHÖVER jag lite bohemian chic i min garderob. 
Denna stora väska signerad Valentino skulle gärna få hjälpa till att ersätta min Neverfull då och då. 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *