HEMMA HOS MIG

Godmorgon! De senaste veckorna har min lägenhet fått ett riktigt lyft. Jag har köpt de allra sista nödvändiga. Inte förrän nu börjar allt kännas klart! Matta, överkast, kuddar, filtar och dekoration är vad jag inhandlat sista tiden. Igårkväll var lägenheten extra fin. Därför tog jag några bilder med telefonen.

Detta inlägg blir därför varvat med kamerabilder och bilder från min telefon från igårkväll. Idag ska jag och Mathias åka till Layreds showroom och sedan ska jag gå på taveljakt. Följ mig på snapchat för fler uppdateringar. –> Giselaas  

Vänster: Såhär ser det ut när man kommer in i min hall. 
Höger: från mitt kameraalbum på telefonen. Igår flyttade denna puderrosa puff i sammet in, från Åhléns. 

Vänster: I mitt badrum, på mitt handfat. Tvålar från Zara Home, blommor i en liten vas, parfym från Dior och doftljus från Christian and Filippa. 
Höger: I mitt kök. Handtvål, tvålpump från Zara Home och blommor i vas från h&m Home.

Min nya matta som jag fått många frågor om kommer från Furniture House här i Stockholm.

Senaste inköp: Skål från Oscar & Clothilde.

En fin bukett från Isabelle och Amanda. 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *