LARS WALLIN FASHION STORIES

I förrgår var jag och Angelica på Artipelag för att se Lars Wallins utställning som det var premiär för. Den var helt otrolig! Som jag sa till Lars när han frågade vad jag tyckte, allt är så fantastiskt fint gjort, det går inte att få på bild. Det gör det verkligen inte. Ni måste åka dit för att uppleva det. Musiken, miljöerna och alla otroligt vackra kreationer. Något man måste se. 

Självklart tog jag en hel del bilder. Utan problem hade jag kunnat ta flera tusen foton, på alla detaljer och sömmar. Dock var jag tvungen att ibland lägga kameran i väskan för att se på alla vackra klänningar. Efter att vi en lång stund fascinerats av utställningen satte vi oss ner vid borden framför de stora fönstrena. Det serverades lunch och det bästa var efterrätten. En bakelse inspirerad av Lars Wallin. Den var ljuvligt god och i en vacker, röd-rosa färg. Absolut en dag som jag inte kommer glömma! 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *