EVENT I SAMARBETE MED HVISK

Igår flyttade vi in alla mina möbler i sovrummet och mitt vardagsrum fick agera eventlokal. Det var så himla roligt, framförallt att så många kom. Efter en halvtimme minglade alla runt med ett glas Champagne och tittade på hvisks fina smyckeskollektion. Lite längre ner hittar ni en rabattkod om ni vill beställa något. Jag och Angelica är verkligen så nöjda med gårdagen! Vi fick också bevisat att 20 personer lätt får plats i vardagsrummet. 

Fina smycken från hvisk. RABATTKOD: HVISKEVENT20

Jag hade på mig ny blus från Zara och ny kjol från Sandro. Outfitbilder kommer! 

Alla fick också med sig ett fint smycke hem från hvisk. 

Tack till alla som kom igår! 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *