TODAY IS THE DAY

IDAG ÄR DET DAGS! Mitt och Angelicas första event. Vi båda har nog inte fem minuter över till någonting idag. Först väntar ett tre timmar långt Lars Wallin event med lunch och pressvisning. Därefter ska vi skynda hem till mig för att fixa i ordning allt till vårt event. Det är så roligt att så många kommer! Det kommer att vara så fint. Vi har förberett massor, i flera dagar. 

Därför ställde jag klockan lite tidigare idag. Så att jag ska hinna med att ta det lugnt i en extra timme. Skriva ett blogginlägg, äta frukost, göra mig i ordning och slippa den här så kallade morgonstressen. Jag har köpt nya klackar som jag ska inviga idag. Självklart kommer bilder på bloggen. Jag kommer att fota massor idag. Jag har packat ner det extra minneskortet. Vi hörs antingen senare idag eller imorgon. 

Min snapchat kommer jag uppdatera under hela dagen! Så där kan ni följa mig! –> giselaas

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *