EVENTS OCH PLANERING

Nu är jag tillbaka i Sverige. Efter att ha gått klädd såhär och känt att man kanske ändå borde valt något svalare så blev det en liten chock att stiga av flyget igår. Spöregn, blåst och iskallt. 

Tröja och Jeans Zara
Väska och skor Louis Vuitton 

Idag har jag massor att göra. Är på jobbet just nu och har en hel del annonser att publicera. Därefter ska jag hem och hämta min väska hos mamma och pappa, sedan till Axfood och därefter hem till lägenheten. Imorgon har jag och Angelica vårt första event! Ska bli så himla roligt. På dagen ska vi på Lars Wallin event och vi hoppas på att kunna samla en hel del inspo där inför vår kväll. Förövrigt, såhär ser mitt hår ut naturligt. Jag använder alltid plattång. Denna gången gjorde jag inte det och då ser det ut såhär. Ha en bra dag! 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *