SPOOKEY CLUB

Igår blev det blod till middag. Eller sashimi som tur var. Var så häftigt dekorerat inne på OneOcean Club, wow! Till förrätt åt vi alla sushi. Den var så himla god. Dem hade friterat innehållet så det liksom blev krispigt. När jag kommer hem ska jag se om mitt och Angelicas sushiställe har något liknande. Annars får jag helt enkelt tipsa dem om det. 

Vad tycker ni om min sminkning? När en röd läppenna är det enda man har får man göra det man kan. Nästa år kommer jag däremot gå all in har jag bestämt mig för. Jag vet exakt vad jag ska vara. Den här sminkningen som tog mig fem minuter är jag ändå nöjd med. Kram

Även kocken var utklädd, däremot måste han sett vad han gjorde. Maten var så god. 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *