OUR BREAKFAST:

Frukost?! Alltså dessa våfflor, så goda! Dem finns att köpa på minst tio ställen inom området av en kilometer hemifrån. Då är det ganska självklart att man snittar en om dagen. 

Igår åt vi på OneOcean club. Det var halloween tema och jag bestämde mig för en liten lätt vampyrsminkning. Ni som följer mig på snapchat (giselaas) kan se hur jag såg ut där. Ett tag ångrade jag mig då jag inte såg någon annan som var utklädd. Efter en stund dök som tur var Jesus, catwoman och ett par pirater upp på restaurangen. Jag åt sushi, sashimi och avslutade med bananasplit. Snart åker vi hem till Sverige igen, känns både bra och dåligt. Såklart är det alltid skönt att komma hem, värmen hade jag dock velat ta med mig. 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *