ROOFTOP

Hej! Hur har ni det? Här är det 20 grader och sol om dagarna. Imorse promenerade jag och Estelle över till Mathias och hans mamma som bodde på Ohla hotell, eller ”ögonhotellet” som vi kallar det, vilket ni förstår om ni tittar på bilden nedan. Hela huset är täckt av dessa ögon! Där hängde vi uppe på taket där det fanns pool och en bar. Vi drack Cava och åt mojito sorbet. Det blev faktiskt riktigt varmt och en bikini hade varit mer passande. 

Klockan 2 åkte vi till Boca Grande där vi åt middag igår. Denna gång för lunch! Så gott. Älskar det stället! Angelica, på vår resa hit i vår ska vi spendera natten i deras bar på andra våningen! Det var verkligen så häftigt där, är imponerad, som i en film! När jag kommer hem ska jag göra ett ordentligt inlägg om restauranger här, då kommer en hel del bilder vill jag lova.. Nu ska jag göra mig i ordning för middag! Kram

Så vackert! 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *