MAT-STORY

Godmorgon! Alltså de senaste dagarna har varit helt galna. Jag har ätit mat, KONSTANT. I förrgår var det på Barcelonas bästa mexikanare, igår förmiddag på min favorit på El Nacional och igår kväll på Messis nya restaurang där det är två månaders väntetid på ett bord. Helt fantastiskt! Otroliga upplevelser!

Klänning Sandro
Väska och skor Louis Vuitton

Jag har lagt upp otroligt mycket på my story, (den har förvandlats till en mat-story) på snapchat så följ mig där: giselaas <— Självklart har jag haft kameran med mig och jag tänkte göra ett inlägg om alla restauranger jag ätit på här när jag kommer hem. Idag ska vi gå på stan!

Vill ni ha några Barcelona-tips? Isåfall vad? Jag fixar! Kramar

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *