MIN DAG I BILDER

08.30 imorse började min dag. Jag smög ut ur mitt och Estelles lilla rum och slängde på mig en kjol och en blus. Jag och mamma gick sedan till saluhallen för att köpa bröd, juice, färsk frukt med mera. Därefter gick vi till ett litet café för varsin kaffe och en nybakad croissant. Så himla mysigt!

 Sedan gjorde vi brunch i lägenheten och Magda och Patrick som vi är här med och som bor våningen under oss kom upp. Mimosa, Egg’s Benedict Royal, smoothies och kaffe stod på menyn. 

Efter det gick vi på stan. Jag spanade in något på Gucci, som vanligt när jag är här och resten av sällskapet shoppade loss på Louis Vuitton. Inte jag, otroligt nog! När jag väl är inne i en spar-period så är jag verkligen det. Om jag då inte hittar något som jag verkligen behöver. Om jag skulle komma på något så skulle det vara ett skärp. Jag äger inte ett skärp?! 

Här är en bild tagen för 25 minuter sedan när vi var påväg hem. Det ser nästan ut som en gammal kyrka, men jag har ingen aning. Den ligger två kvarter från där vi bor. Tycker dörrarna är så pampiga. Nu är vi tillbaka hemma och jag har bytt om till min lilla svarta. Ikväll står en av Barcelonas bästa mexikanska restauranger på schemat. Så himla gott! Nu får ni följa resten av min dag och kväll på snapchat —> Gisslas

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *