WEDNESDAY – BYE SWEDEN

Godmorgon! Idag åker jag äntligen till Barcelona! Med Estelle, vi kommer att ha så roligt! Visst blir man sugen på en latte när man ser bilderna? Som jag skrev igår gick jag och Angelica hem till mig efter en lång dag med många steg. Vi bestämde oss då för att göra soya-latte. Så himla gott! Jag älskar min Nespresso maskin, det blir så gott när man skummar mjölken i den. 

Barcelona är ju en riktig ”mat-stad’’. Längtar efter att få äta på Llamber och att åka till Dry Martini Bar och dricka deras mojito på björnbär. Finns också oändligt med butiker i Barcelona känns det som. Däremot sparar jag pengar så förmodligen kommer jag inte att köpa något. Nu ska jag åka till jobbet! Kram!

Älskar att använda den här soyamjölken när jag gör latte. Mjölken blir så söt, fluffig och god, ni måste prova! 

Tadaa!!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *