TUESDAY

Om jag och Angelica haft varsin stegräknare på oss idag hade den förmodligen visat tio tusentals steg. Vi har sprungit överallt känns det som! Vi började dagen med en kurs på Skatteverket om att driva eget. Därefter hämtade Mathias oss där och vi åkte till Wiener Caféet för att äta lunch.  

Därefter skulle Angelica på ett möte i Vasastan och jag hängde på! Därefter tog vi tunnelbanan till Karlaplan för att gå på Busnels Sample sale. Var så mycket fint och jag hittade världens finaste kappa som jag letat efter! Den var från en äldre kollektion som dem hade för ett par år sedan. Såklart fanns den bara kvar i storlek 42…. 

Därefter bestämde vi oss för att gå hem till mig. Vi tände ljus, gjorde soya-latte och intog soffan för ännu lite småplanering av vårt första event, det är ju nästa vecka! En riktigt bra tisdag helt enkelt! Imorgon åker jag till Barcelona! Så himla roligt! Kommer att bloggas en hel del vill jag lova. Det är så vackert där! Kramar

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *