WANTIES

Hej! Såhär dags ligger jag och funderar över att jag kanske verkligen behöver en ny klänning, eller ett par nya skor?! Ovan ser ni saker som jag verkligen suktar efter just nu.

-Vill så gärna ha lite färgglad inredning signerat Hermés. Däremot gör prislappen att jag vill vänta ungefär fem år.. Har spanat in deras kuddar tidigare och dem jag tittat på har en prislapp på ungefär 5000:-… Hmmm.. 

-Klänningen från Sandro är helt underbar. Älskar kragen på den, och att den är klassisk. Underbart fin! 

-Vill så gärna ha något från Guccis blommiga kollektion. En liten väska, en plånbok eller liknande. Så vackra! 

-Ett par Chanel ballerina får gärna flytta in. Dock känns det lite trist att köpa det nu när vintern snart är här. Tycker dem röda ovan är så fina. Om jag däremot skulle köpa ett par skulle det bli dem svarta. Jag använder ballerina så ofta, så kanske är det välbehövligt inför nästa vår och sommar? 

Nu ska jag sova då en kurs väntar imorgon. Ser fram emot det! Kramar

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *