GODMORGON MÅNDAG

Godmorgon måndag! Jag har slutat att dra för gardinerna för fönstren. Det är så mörkt ute nu och att vakna med solen i ögonen tidigt på morgonen är ingen risk. Istället lyser en grå himmel upp rummet runt klockan åtta på morgonen. Som jag dessutom fångade på bild, trots att mitt objektiv är nära. Visst ser det mysigt ut? Vill ligga under täcket i någon timme till, men plikten kallar! 

Det är som sagt så mörkt ute men lägenheten blir ändå full av ljus. Jag önskar att jag hade köpt med mig färskt bröd från Broms. Men det gjorde jag inte. Får stå mitt kast och äta yoghurt istället! Imorgonbitti ska jag och Angelica på kurs. Ser fram emot det då jag tror att den är väldigt givande. Den handlar om att driva eget, mer om det imorgon! 

Ha en skön måndag så hörs vi lite senare! 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *