EN NY OUTFIT

Jag älskar känslan när man inte har något att ha på sig (tro det eller ej) och man måste komma på något nytt med redan använda plagg i garderoben. Det vanligaste är att jag använder en klänning som kjol. I lördags var en sån morgon då jag inte hade en aning. Jag sprang ut och in i garderoben och trots en regnig dag ville jag känna mig piffig men samtidigt lite mysig. Min klänning från Zara fick då agera kjol till min sköna tröja. Blir alltid så nöjd när jag kommer på nya kombos av det jag redan har i garderoben. Bra för plånboken! 

”Kjol” Zara
Tröja Samsoe Samsoe 
Väska och ring Louis Vuitton

Har just nu ett samarbete med Sophie by Sophie. Deras smycken är så fina! Jag fick hem detta armband förra veckan. Visst är det fint? Vill så gärna ha halsbandet till! Det är verkligen så snyggt. Ni hittar armbandet här

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *