NY DESTINATION

Vilken dag! Regn, regn och mer regn.. Det ska bli så skönt att åka till ett lite soligare land nästa vecka. Jag har till och med redan packat väskan! Jag och Mathias åkte till Köping idag. Vi ska gå ut och äta med min familj och några vänner. Så skönt att vara ledig och vara hemma hos mamma och pappa för en gångs skull. 

Weekendbag Louis Vuitton Keepall Bandouliére 55 
Här.
Miniväska Louis Vuitton Mini Pochette Accessoires
Här.

Har tagit bort min LV tag på min weekendbag och satt dit min rosa tag från Deriwe! Tycker det är roligt med lite färg. Dessutom är även den personlig då man kan få sina initialer på. Jag valde i guld men finns även i silver, 

I samarbete med Deriwe.

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *