LÖRDAG MORGON

Godmorgon! Nyhetsmorgon visas på tv:n och jag ligger i soffan. Väntar på Mathias som är påväg till mig med mackor från Joe & Juice. Så himla gott. Älskar deras avokado mackor. Bad honom också att köpa med en citronmarängpaj. Den är så himla god. Snart måste jag ge mig på att försöka baka den själv! 

Polotröja gina tricot
Skinnkjol Vintage
Armband Sophie by Sophie
Väska Gucci
Stövlar Zara

Visst är Stockholm vackert på hösten? Jag och Angelica bestämde att vi skulle fotografera på Djurgårdsbron. Vi höll på att blåsa bort! Dock tycker jag att vi var duktiga ändå. Vi fick många bilder där håret inte stod åt alla håll! Jag fick en kommentar igår angående mitt nya objektiv, jag kommer att göra ett inlägg om det snart! Kramar 

Vad tycker ni om min outfit? 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *