MIN GARDEROB OCH MITT BADRUM

Här är min garderob! Jag har ännu inte visat er den! Detta är endast detaljbilder pga objektivet. Just nu sitter det skjutdörrar så att den blir delad på mitten, vilket jag tycker är så mycket slöseri med plats, så dem ska ner! Jag ska istället bygga en platsbyggd garderob med massor av fina hyllor där jag ska ha mina skor och väskor. Just nu står dessa på golvet och på en liten tv-bänk från Ikea. Så snart blir det ändring på det! Ska bli så kul att göra iordning den. 

Har ni en platsbyggd garderob hemma som ni vill tipsa om eller har ni sett fina platsbyggda garderober någonstans? Tipsa mig! 

Det var några bilder i min garderob! När den är klar så lovar jag bilder med vidvinkelobjektiv! 
NU: Till mitt badrum! 

Här är en liten sneakpeak på mitt badrum! Det är däremot klart då det var så när jag flyttade in. Marmor från golv upp till taket.. Helt ärligt, det är så himla snyggt! Jag försöker att göra en fin samling av Missoni-handdukar och jag har hittills samlat på mig tre olika. Just nu hänger dessa uppe då jag tycker att dem är mest höstiga.

Handtvål från Zara Home, dem är prisvärda och doftar underbart! 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *