Lunchspot: Broms

Hej på er! Har lyst med min frånvaro här på bloggen idag. Fram tills nu! Tog tåget till Stockholm från Köping imorse och som ni kanske ser så har jag köpt ett nytt objektiv! Det var nämligen det första jag gjorde när jag kom hit. Blev arg på mitt gamla för ett par dagar sedan då jag inte fick det resultatet jag ville. Min plånbok är då lite lättare och min kamera ca ett halvt kilo tyngre. Jag är också något gladare! 

Broms – Karlavägen 76

Idag åt jag och Angelica lunch på Broms. Det var jättegott. Jag åt deras skaldjursrisotto. Den var väldigt god! Var egentligen sugen på sashimi men det var så himla kallt ute så en varm rätt kändes mer lägligt. Därefter fotade jag och Angelica en hel del bilder samt tittade lite i ett par butiker. Ikväll ska jag käka middag med en kompis och sedan träffa Vendela och Vanessa! Så roligt. Kramar! 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *