TA MIG TILL PARIS

Godmorgon! Sitter vid köksbordet med en kopp kaffe den här gråa dagen och önskar att jag hade en flygbiljett till Paris. Här ser ni några bilder från tidigare resor dit. Som jag skrev i ett inlägg igår så är en av mina önskningar den här hösten att åka dit. Dock får det nog bli i vår istället. 

Nästa vecka åker jag som tur är till Barcelona och är där i en vecka ungefär. Det är så vackert där så det ser jag fram emot! Sitter just nu och mumsar kladdkaka med vispgrädde. Rebecca var här igår och i brist på god glass i frysen så bestämde vi oss för att baka. Den blev supergod! Jag måste börja baka oftare. Vi hörs lite senare, kramar! 

Från hotellets franska balkong. 

Underbara klänningar på Lafayette.

En glad Gisela efter en middag på L’Avenue. 

Hur vacker är det inte? 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *