Mitt liv för två år sedan

Hej! Hur mår ni? Jag såg att Lovisa gjorde ett inlägg om hur hon såg ut och vad hon gjorde för ett år sedan. Jag tänkte göra detsamma, fast för ett och ett halvt till två år sedan! 

Ovan ser ni två bilder från vintern 2014-2015. Jag hade precis varit på en lägenhetsvisning (ja jag har letat lägenhet i två år) i Vasastan och skulle nu åka till Saturnus för att äta en sen frukost. 

För två år sedan höll jag på för fullt med skrivandet av min bok. Jag tog ledigt från skolan en hel del för att åka till Stockholm och fotografera och samla material från olika caféer. Det var ju ett UF-projekt, (som kanske blev lite väl stort..) så som tur var så fick jag lämna skolan. Ovan är en bild på Egoiste i Mood-gallerian. Om ni vill köpa boken säljer jag den nu för 50 kr! Då kan ni bara lämna en kommentar! 

För ett och ett halv år sedan levde jag på Oatly, sojamjölk och sådant. Jag slutade med alla andra mjölkprodukter och var verkligen inne i en nyttig period. Tråkigt nog var då munken bara dekoration på denna bild. Om det hade varit nu så hade jag ätit upp den, såklart. 

I mars 2015 köpte jag mina Louboutins! Jag vet inte riktigt hur jag tänkte då klacken är skyhög. 12 cm med 1 mm platå, hmm.. Det är mina ”sittskor”. 

I januari 2015 såg mitt rum hemma hos mamma och pappa ut såhär. Det ser nästan likadant ut nu, dock har jag valt att inte ha alla skor som prydnad på en hylla i rummet.. 

För ungefär två år sedan. Här hade jag också varit på lägenhetsvisning minns jag. Gatan bredvid gatan där jag bor idag faktiskt. Jag var så glad för mina nya kläder jag har på bilden. Jag hade köpt mina första bootcut jeans och den här kappan från Karen Millen. Jag använder fortfarande båda plaggen, älskar dem. Speciellt jackan! 

Våren 2015 blev jag klar med min bok! Jag var så glad och det var verkligen en stor lättnad. Det var så himla mycket jobb.. Som sagt, jag säljer böckerna för 50 kr och vill ni köpa en kan ni kommentera er mailadress så svarar jag! 

Kram på er! 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *