MIN HÖST

Såhär vill jag att min höst ska se ut. Jag är en riktig tänkare och dagdrömmare. Jag planerar så mycket i mitt huvud, mina inköp, att jag ska resa, hur jag ska göra i min lägenhet och så vidare.. Däremot är det inte så mycket av det som verkligen blir av! Jag ska verkligen bli bättre på det. Att förverkliga mina tankar, och inte låta dem förbli tankar. Ovan ser ni ett collage med flera bilder. Ungefär så har det sett ut i min hjärna senaste månaderna, och ser fortfarande ut dessutom.

Jag vill hitta stickade tröjor i fina färgglada färger, det är något som jag verkligen vill ha. Jag är så duktig på att bara köpa svarta kläder.

Jag vill resa till Paris. Äta, gå i butiker, promenera, fotografera och inspireras. Jag hoppas på en resa dit i vår, denna höst är istället Barcelona bokat.

Jag vill göra klart i min lägenhet, vilket nyckeln och kudden symboliserar. Måla väggarna i en ljus grå ton så de vita stuckaturerna framhävs mer. Först ska jag ordna min lilla walk in closet så att den blir riktigt drömmig.

Jag vill köpa en fin svart väska. Jag äger faktiskt ingen! Konstigt..

Jag vill hitta de perfekta höstbootsen. De i kollaget är en dröm från Prada. Dem ska kunna användas till kjol, byxor, allt. Vart finns dem egentligen?!

Jag vill ligga i sängen under ett varmt täcke på morgonen och titta ut genom fönstret. Länge. Måste lära mig att sova ut på morgonen. Vaknar alltid ganska tidigt på morgonen och har sällan ro att ligga kvar i sängen. Jag måste liksom alltid göra något, oftast flytta mig till soffan för att slå upp datorn.

Jag vill äta brunch med mina vänner. Helst varje helg. Hemma hos mig, på Nybrogatan 38, Greasy Spoon, Strandvägen 1 med mera med mera..

Nu ska jag börja förverkliga ovanstående! Kram.

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *