LOOK

Såhär vill jag gärna se ut en dag framöver. Hittade polon i senaste Elle igår och kände direkt att den var något jag måste ha i min garderob den här hösten. 

Polo Hugo Boss
Byxor Theory
Väska Louis Vuitton
Ballerina Chanel 

Den klassiska vita skjortan är ett måste. Speciellt under hösten, då kan den göra stora underverk! Väskan från Louis Vuitton ska vi inte ens tala om. Vilken drömväska! Nästa vecka åker jag till Barcelona och tänkte då att jag skulle hitta de perfekta stickade tröjorna inför hösten, samt en tjockare kappa. Då vi bor ganska nära en Hugo Boss butik så kommer jag nog knappt lämna av resväskan innan jag springer dit. Har sett så mycket fint där denna höst, dock får jag nog endast hålla mig till polon ovan.. 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *