MY HOME

Godmorgon! Måndag igen och jag spenderade hela söndagen på stan och hemma för att fixa i ordning lite! Såhär ser min säng ut numera! Köpte överkastet igår och det kommer från Himla. Dock är jag väldigt osäker på om jag gillar det.. Har spanat på ett annat men som var slut i mörkgrått just igår när jag behövde det. Jag slog till på detta istället men det blev inte riktigt som jag tänkt. Båda är i sammet och har ungefär samma färg. Skillnanden är att dem är sydda på helt olika sätt. Jag ska nog byta detta och istället vänta på att butiken får hem det andra. 

Köpte också den här filten. Den är så mjuk och fin! När jag letar inredning brukar jag alltid börja på NK. Där köptes filten och överkastet och mycket annat i mitt hem. Tycker också om deras Missoni butik som finns där. Man får alltid inspiration på köpet när man är där! 

Såhär blev vardagsrummet! Har ju fått mitt marmorbord! Så skönt att äntligen ha ett soffbord. Köpte även denna matta igår som är otroligt snygg. Den skiftar i tre olika färger och på bilen ser den ganska lila ut. Dock är den ljust silvergrå! Nu ska jag gå upp ur sängen och göra mig klar för jobbet! Kramar. 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *