Christian and Filippa

Godmorgon söndag!

Det har varit en händelserik helg och därmed inte så mycket uppdateringar här. Igår åt jag, Mathias och Johanna middag på Blue Light Yokohama på södermalm. Jag åt deras Sashimi, rullar och en lax-sushi som dem hade. Så himla gott! Det var ju även bloppis igår. Tack till alla er som kom! Det var jätteroligt och kommer förmodligen göras om igen i vår! 

Ovan ser ni mitt nya doftljus från Christian and Filippa. Visst är det fint! Dem har flera olika ljus med olika städer och det var svårt att välja! Stockholm ligger mig varmt om hjärtat och därför valde jag det. Det doftar fantastiskt! Jag tycker verkligen att ni ska spana in deras andra ljus. Ni hittar deras hemsida här.

Nu ska jag iväg på en brunch med en kompis! Kramar

Mumsig eclair från Saturnus och vackert armband från Sophie by Sophie. 
I samarbete med Christian and Filippa och Sophie by Sophie. 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *