Svar på frågor

Har du och din kille gjort slut? Har inte sett att du lagt upp några bilder på er på länge så… sorry att jag frågar!

Nej, vi har inte gjort slut. Efter en sommar med en hel del tid ihop har vi bara bestämt oss för att ses lite mindre. Tror det är bra att sakna varandra lite!

Vill du studera vidare? Vad vill du jobba med i framtiden?

Just nu nej. Jag vill jobba! I framtiden vill jag driva eget. Mycket beror på hur det går med mitt och Angelicas företag som vi precis startat. Jag tror att det kan bli något som gör det lite tydligare för mig vad jag vill göra när jag blir äldre. Jag är med andra ord lite osäker! Däremot vet jag att jag vill jobba mycket med människor, PR, fotografering, osv! 

 Tränar du någonting? I sådant fall vad? 

Nej jag tränar inte alls. Jag lovar mig själv varje måndag att jag ska gå promenader under veckan, vilket brukar sluta med att jag istället väljer att verkligen lova mig det igen nästa måndag.. 

Vad använder du för hudvård? Din hy ser så fin ut! 

Jag tvättar bort mitt smink noga med Exuviance produkter. Sedan använder jag en dagcrème (också exuviance). Dem fungerar jättebra! 

Kan du filma en sminktutorial? 

Jag är inte en fena på smink och använder heller inte så mycket! Jag kan däremot göra ett inlägg med text och bilder i mina dagliga rutiner! 

Hej, 
Du brukar säga att du jobbat väldigt hårt och sedan du var väldigt liten/ ung. Själv är jag 15 (fyller 16 i maj) och har väldigt svårt att finna jobb som vill anställa en i min ålder. Jobbade du när du var 15 år? Vad jobbade du med då isf? 
PS. Tycker jättemycket om din blogg!
/A

Hej! Vad kul att höra! Ja. När jag gick i skolan ville jag helt enkelt ha en liten extrainkomst. Så jag tänkte helt enkelt över vart jag skulle kunna behövas och vad jag var bra på. Ett enklare städjobb skulle fungera utmärkt och då var det bara att kontakta föreningar/fastighetsägare/kommun. Tillslut nappade det!  Tänk på något du tycker om att göra, hur mycket tid du skulle kunna lägga på det och helt enkelt vad du är bra på! Kontakta din kommun och berätta att du verkligen är intresserad av ett extrajobb på sidan av skolan och få tips om vad som finns att söka! Jag jobbade med att städa trappuppgångar en gång i veckan! 

Hej fina!! Har lite frågor till dig, vad har du för favorit klädesaffärer när du är ute och shoppar? Och vilka sidor shoppar du oftast på? Hur fixar du ditt fina hår och hur får du det att hålla sig så, produkter?! Vilka plagg tycker du är ett måste i höst?
Tusen frågor haha, tycker du är såå fin och verkligen stor inspiration! Kramar

Hej! Me åh tack! Så himla kul att höra! Hmm, åh det är många. Jag tycker om Filippa K, Zara, Cos, Sandro, Internationella Designers på NK med flera. Jag nätshoppar verkligen aldrig! Jag vill se plagget/produkten känna på det. Beställde en klänning från Nelly i somras. Det är det enda jag kan komma på de senaste åren. 

Jag plattar det nästan alltid! Jag använder schampo, balsam och värmespray från Reference of Sweden. Sedan använder jag inga fler produkter! 
Måsten i höst är volanger, fuskpäls, stickat, skinnkjolar, blusar, detaljer såsom fina skärp och stela armband. Kommer inte på allt! Det är så mycket som är måsten i höst. 

Varför är du så snygg?

Haha Angelica! Motfråga: Varför är du så snygg?!

Hej,
först och främst, grym blogg med härliga och inspirerande inlägg! Min fråga till dig handlar om sparande. Om du har några bra tips på sparande till lägenhet, resor etc? 🙂 Puss och kram <3 

Hej! Jag brukar verkligen gå all in när jag sparar till något. Det sätter sig liksom på min hjärna. Om jag sparar till exempelvis en väska brukar jag leta på en fin bild på den och använda den som bakgrundsbild på telefonen. Jag sätter också ett ungefärligt datum då jag ska köpa väskan och ställer in det datumet på en app som heter ’’Big Day Life’’. Den räknar då ner dagar till den dagen vilket gör mig ännu mer motiverad till att spara pengar. Om jag är i en butik och ser till exempel en klänning som jag vill ha brukar jag gå in på miniräknaren och sedan ta klänningens pris minus vad då väskan kostar. Kan då tänka att om jag inte köper den här klänningen kommer väskan att kosta så mycket istället. Kanske låter konstigt, men det är något jag brukar göra! Att skapa ett konto och döpa efter sitt mål är också smart. Det gäller då att innan bestämma sig för att verkligen inte röra det kontot! Det är mina bästa tips! <3 

Hej Gisela!
Du har en superfin blogg! Vad jobbar du med? Du har så fin stil!

Åh tack så mycket! Just nu jobbar jag på Albins Husbilar. Jag skrev ett inlägg om det förra veckan som heter ”Mitt jobb”. 

förlåt för en kanske personlig fråga… men har du betalt din lägenhet själv eller har dina föräldrar hjälpt dig? Tänker mest att en lägenhet på Östermalm inte är så vanligt när man är ung! Måste även passa på att säga att jag älskar din blogg o din stil!! xX

Hej! Mina föräldrar har hjälpt mig med min lägenhet. Åh tack! Vad glad jag blir! Kraamar


Hoppas ni är nöjda med svaren! Fortsätt ställa era frågor trots att jag inte har något ”fråga-inlägg”. Jag tycker det är så roligt att svara på era frågor! 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *