Frukost i soffan

Godmorgon! Igår låg jag i sängen precis hela dagen. Gick upp och gjorde frukost medan Emelie gick iväg till Joe And Juice och köpte juice och smoothies. Jag kom verkligen inte upp vilket inte alls är likt mig. Hade huvudvärk och mådde illa. Tror det var min kropp som tyckte att jag behövde en vilodag med tanke på hur mina tidigare helger sett ut. Emelie gick på stan och hängde med Mathias och jag spenderade alltså hela dagen och kvällen i sängen. Idag känner jag mig utvilad. 

Koppar Kerstin Tillberg
Assietter Mateus
Underlägg Svenskt Tenn

Vad tycker ni om mitt nya bord och mina underlägg? Visst blev det fint? Jag blev jättenöjd. Nu tänkte vi bege oss mot en brunch. Antingen Snickarbacken, Greasy Spoon eller Saturnus. Vi får se! Kram

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *