Top 5 bästa budgetkedjor

Mango

Älskar deras blusar. Det finns även underbara långklänningar! Gillar skarpt. Under sommaren brukar jag alltid hitta jättefina kjolar. Då är det omöjligt att komma tomhänt ut från Mango. Så bra priser! 

Zara

Hittar alltid något jag vill köpa! Som ni vet älskar jag Zara. Rekommenderar alla att ta en titt på deras kläder! Kollektionerna uppdateras supersnabbt och om jag inte missminner mig hörde jag för ett litet tag sedan att det tar två veckor för ett plagg på Zara att gå från skiss till butik. Hur sjukt fort är inte det?! Också väldigt roligt då det alltid finns nyheter i butiken. 

H&M 

Gillar verkligen deras olika avdelningar. Det finns nästan allt på H&M! För att inte tala om deras samarbeten.. Tycker om deras idé ”H&M Trend” väldigt mycket. Hittar väldigt ofta söta och udda plagg där. 

Massimo Dutti

Något dyrare, men när dem har rea kan man hitta superfina plagg med bra kvalité till jättebra priser! Det gillas! 

Weekday

En kedja där jag nästan aldrig handlar. Dock så har jag två plagg från dem och dessa är två av mina bästa plagg i garderoben. Blusen ovan köpte jag där i vintras och den har blivit använd så mycket! Det är så även så bra kvalité. Därför hamnar Weekday på min topplista. Just nu suktar jag efter den här kjolen. 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *