Mitt jobb:

En dag på mitt jobb i Köping! Kristoffer var här och hälsade på för några dagar sedan och tog då lite bilder. Ni kunde väl aldrig tro att jag jobbar med husbilar? Det tror knappt jag själv, men det gör jag iallafall. Jag fotograferar och skriver upp vad husbilarna har för utrustning och publicerar sedan alla annonser på vår hemsida och på vår blocketsida. Vi vann Dagens Industri Gasell Pris förra året. Ni kan läsa om det här.

Företaget startades för 4-5 år sedan och jag började småjobba här lite på sidan av skolan för ungefär 4 år sedan. Då med rekond av bilarna. Nu har ni lite mer koll på vad jag gör om dagarna! Kramar

(haha.. Endast för bilden, ser aldrig så seriös ut)

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *