Vigårda

Vigårda – Norrlandsgatan 13

Är så glad att Vigårda finns! Det går så snabbt och det är så himla gott. Inte som något annat snabbmats-hak då jag tycker att smakerna är så genomtänkta och bra kombinerade. Går alltid dit när jag inte riktigt vet vad jag är sugen på att äta. 

I helgen var Estelle (min lillasyster) och hennes kompis Ellen i Stockholm och hälsade på mig. Efter några timmar på stan var vi trötta och hungriga och bestämde oss då för att gå dit och äta. Estelle är vegetarian och åt deras burgare ”vegan”. Den var faktiskt väldigt god! Så fräscht med vegetarisk mat. Det senaste året har jag ätit mycket mindre kött. Det finns så mycket god vegetarisk mat! Skaldjur får jag aldrig nog av. Skulle bara kunna äta det! haha..

Ikväll ska jag sova tidigt så jag är riktigt utvilad morgon! Då väntas event, så roligt! Kram

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *