Glitter!

Godmorgon! Älskar de här bilderna som Kristoffer tog igår. Min glitterjacka har hängt i garderoben alldeles för länge. 

Jag är fortfarande kvar i Stockholm. Måste städa lite innan jag åker till mamma och pappa igen. Jobbar ju fortfarande i Köping i veckorna. Så snart väntar en och en halv timme i bilen! Inte så roligt.. I helgen kommer Emelie hit och hälsar på innan hon flyttar till London. Blandade känslor då jag såklart kommer att sakna henne. Men samtidigt så himla roligt. Hur häftigt att bo i London?! 

Nu har jag gjort kaffe och tänkt att ta det lugnt framför nyhetsmorgon en stund innan städning. Vi hörs senare, kramar! 

Jacka Zara
Kjol Day Birger Et Mikkelsen
Plånbok Prada
Klackar Christian Louboutin

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *