Apartment

Godmorgon! Igår kväll plockade jag ut några bilder. Den ovan är från Nybrogatan 38. Just nu är jag på taveljakt till lägenheten, mina väggar är helt kala. Tavlor behövs verkligen! Helst vill jag hitta sådana som hänger just på Nybrogatan. Tycker att de är så häftiga.. Letar även efter svartvitt på Audrey Hepburn och Kate Moss. 

Hittills har jag en tavla i min lägenhet. En svartvit bild med fyra glamourösa damer påväg till fest. Tycker den är så häftig. Ska visa er den sen.

Nu till:

Sovrummet! Jag letar också efter en matta att ha under sängen. Bilden ovan är golvet in till badrummet. Just nu ligger en provisorisk matta under sängen men inom kort vill jag ha en mjuk, skön i en ljusgrå ton som täcker nästan hela rummet. Något i den här stilen.

Här är en skymt av vardagsrummet. Titta längst mitt tak, hur vackra är inte dessa stuckaturer? Jag tycker att dem gör nästan hela lägenheten. Jag har nu bestämt mig för att mina väggar ska målas i en ljusgrå ton. (Såhär). Det kommer bli så himla snyggt! Tycker det är så fint när vita stuckaturer och snickerier framhävs. 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *