Blommor och blad

Jacka och kjol – Zara

Godmorgon! Såhär såg jag ut på jobbet igår! Visst är det för övrigt fint ute vid Steninge? (Nedan finns ett inlägg med bilder). Det är så roligt att jobba där. Nu har jag även tagit över deras Instagram! Så kul. Ni måste följa den, jag kommer att lägga upp massor med fint! Ni hittar kontot här.

En nyhet som jag fick för några dagar sedan är att min fina vän Emelie packar väskan! Hon ska flytta till London! Självklart är det både roligt och ledsamt. Jag kommer sakna henne trots att vi inte ses så ofta längre, då vi bor i olika städer. Hon har pratat om London sedan vi gick i åttan så jag är så glad för hennes skull! Längtar tills jag ska åka och hälsa på henne. Nu ska jag äta frukost och sedan åka till mitt andra jobb. Ha en skön morgon! Kramar

Details..

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *