2016 Best Buys

Hittills har 2016 varit ett år med mycket jobb och många köp. Jag har planerat, tänkt och tillslut köpt. Väldigt mycket fint, som jag är väldigt glad över. Det första är mina Valentino klackar. Visst är dem underbara? De passar till allt. Kan inte komma på något som de inte skulle vara snygga till. Ett plus är också att dem är väldigt sköna. 

Min korthållare. Egentligen är den till för nycklar men jag tycker att den passar minst lika bra som kort- och kontanthanterare. Om inte bättre! Istället för en vanlig korthållare kan man slänga ner mynt, gem och en massa andra småsaker. När jag inte har någon väska brukar jag sätta fast den i hällan på jeansen och stoppa den i fickan. Praktiskt! 

Min underbara Polo från Karen Millen. Jag älskar detaljerna och färgen. Den är liksom inte kritvit och den är så snygg till kostymbrallor, kjol, skinnbyxor, jeans.. You name it! Allt. Hittade den på rean och ja, en klar favorit i garderoben. 

Mina sneakers. Jag har haft dem varje dag, så sjukt sköna! Dessa är också något som verkligen passar till allt. Det har jag varit bra på det här året. Att köpa saker som passar till det mesta jag redan har i garderoben. Pluspoäng!!!

Min Dionysus. Köpte den i februari och jag har älskat den lika mycket varje dag. En underbar väska, som också den passar till ja, allt. Dessa jeans hamnar också på listan över bästa köpen det här året. Från Zara!

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *