Godmorgon Lördag

Godmorgon! Jag sitter i vanlig ordning i soffan framför Nyhetsmorgon med en kaffe framför mig. Igår mötte jag och Estelle Johanna på Wienercaféet innan lunch. Vi fikade, pratade om väskor och njöt av att vi kunde sitta på uteserveringen. Det är ju snart oktober! Helt underbart.

Igår köpte jag otroligt fina påslakan. Dem gjorde mitt sovrum till ett helt nytt rum! Jag har verkligen shoppat så mycket fin inredning de senaste dagarna. Bilder på sovrummet kommer upp i ett inlägg lite senare idag! Det blev verkligen så fint. Nu ska jag göra mig ordning och sedan åka till jobbet! Ni som har vägarna förbi Steninge slott, kom in och titta på all fin inredning och utförsäljningen som pågår just nu! Kram

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *