Top 5 Photospots

Godmorgon! Jag tänkte börja skriva top 5 listor varje fredag. Om ni har några önskemål vad jag ska ”top 5:a” så kommentera det gärna! Denna fredag tänkte jag att en lista med ställen att fotografera på i centrala Stockholm kan vara behövligt! 

Strandvägen 7 – Vad mer behöver jag säga? Ovan ser ni underbara bilder från Stockholms (enligt mig) bästa ställe när man ska plåta några outfitbilder. Det blir verkligen så vackert här! Det är viktigt att vara här mitt på dagen och inte senare mot kvällen. När det börjar bli minsta mörkt är det nästan kört. 

Grevgatan 14/16 – Här blir det riktigt bra ljus! En öppen gata med ljusa byggnader. Jag tycker speciellt detta huset är fint med tanke på de dekorerade pelarna. Då kan man också passa på att äta en vedugnspizza från Il Conte. 

Birger Jarlsgatan 1 / Gucci – Platsen som ALDRIG svikit mig. Både när det gäller snygga väskor och att fota. Väggarna är kallt gråa och det blir så snyggt på bild. Här fotar jag alla fyra årstider och det blir alltid bra bilder. Jag även passa på att fönstershoppa, haha. 

Dramaten – Ännu en fantastisk byggnad invid Nybroplan att fotografera framför. Förmodligen tack vare de vackra pelarna och statyerna i guld. Man får välja de dagar då det är minst folk i stan, för alla samlas utanför Dramaten känns det som. Det är alltid så mycket folk här, men ibland lyckas man få till en bild eller två!

Kungsträdgården – Sist men inte minst: Kungsträdgården! Dock endast bara under en viss tid på våren när körsbärsträden blommar. Det är verkligen underbart vackert! Här är det också svårt att undvika alla andra som också vill fotografera eller titta på blommorna. Jag tycker dock att det blir fina bilder trots det! 

Ha en skön morgon allihoppa! Tipsa mig gärna om vad ni vill att nästa top 5 lista ska handla om! Kramar

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *