Den blev min

Jeansväst Massimo Dutti, polotröja gina tricot, solglasögon och stövlar Zara, väska Gucci

Godmorgon! Äntligen torsdag. Ikväll åker jag och min lillasyster Estelle till Stockholm. Hon är ledig från skolan imorgon och då tänkte vi ta en dag på stan, äta brunch och njuta av ledighet! Som tur var är jag också ledig då jag jobbar hela helgen. 

Jag kommer aldrig att glömma de här bilderna. Jag och min kompis Emelie var i Stockholm. Jag hade inget boende där och i ett år hade jag gått på lägenhetsvisningar. Just den här dagen skulle jag till en visning av en lägenhet som blivit omskriven på Nya Hemmet, 34kvadrat och många andra inredningsbloggar. Då trodde jag att det var en dröm som jag aldrig skulle få. Egentligen skulle jag bara gå dit för att samla lite inspiration till kommande lägenhetsköp. Efter visningen gick vi och åt brunch och sedan togs dessa bilder, och idag? Idag bor jag i den fantastiska lägenheten. Det är verkligen helt underbart. Ni vet Carries relation till hennes lägenhet i New York (Sex and the city)? Så känns det. Det finns inget som är så mysigt att vara själv där och plocka och fixa. I min alldeles egna lägenhet.

Passade på att be lite också. 

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *