Wednesday Morning

Godmorgon från soffan! Ställde klockan lite tidigare, för att jag älskar att ta vara på morgonen. Sitter framför nyhetsmorgon i pyjamas, ätit en lång frukost och sedan druckit kaffe. Helt underbart och ren vardagslyx om ni frågar mig! Jag är hemma hos mamma och pappa just nu och åker tillbaka till Stockholm imorgon. 

Tänker hela tiden på vad jag ska göra för att få kart i min lägenhet. Jag har inte hittat soffbord, nattduksbord, garderoben är inte klar för fem öre, matta till sovrummet och förvaring… Listan kan göras så lång! Om någon av er har tips på snygga soffbord blir jag jätteglad om ni skriver! Jag letar efter något runt, i glas eller marmor. 

Lägenheter jag tycker är helt fantastiska.. Det är så fruktansvärt fint med stuckatur. Jag kommer att sätta upp gardiner i grå sammet. Som bilden på sovrummet ovan. Bestämde jag alldeles nyss, haha. Visst är det fint! Jag älskar stora gardiner, när det blir sådär mycket tyg. Kommer bli jättefint. 

Ska så snart som möjligt ta lite bilder i lägenheten. Ska försöka få Krippe att hjälpa mig så det blir riktigt bra! Så får ni se hur det ser ut där nu. Ha en skön morgon, i skolan, på jobbet eller hemma! Kram

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *