StrawberryMilk

Okej. Jag känner mig som ett barn igen! För någon vecka sedan fick jag ett samarbete med megafynd.se som har en massa roligt till superbra priser! Såg direkt dessa sugrör (från Quick Milk). När jag var liten var jordgubbsmjölk det bästa jag visste! Fast då sådan man köpte färdigblandad i tetra från Arla. Dessa sugrör gav en exakt likadan smak! Blev så glad! Dessa är dessutom bättre då man bara kan köpa vanlig mjölk och plocka fram ett sugrör när man blir sugen. Älskar det.

Jag fick flera olika smaker och har ännu bara hunnit prova choklad och jordgubb. Chokladen var också så himla god.. Tack för dessa sugrör som väckte mina barndomsminnen! Ni hittar dem här.

I samarbete med megafynd.se
Foto: Kristofferbroberg.se

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *